Python Trainingen voor Alle Niveaus

Schrijf jezelf in voor het volgen van een of meerdere Python trainingen. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden: Een op een trainingen of klassikaal. De trainingen zijn zowel op locatie als online te volgen.

Voordelig leren: Bij herhalende sessies zijn prijsafspraken mogelijk.

Zie hierbij een overzicht van onze prijzen:

FormatKosten
Een-op-een sessie (60min)Vanaf €85,- (ex btw)
Klassikale sessie (2 uur)Vanaf €120,- (ex btw)

Interesse in het volgende van een van onze custom trainingen? Laat dan uw gegevens achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Leren programmeren op 3 verschillende niveau’s

1. Starter

Deze training is geschikt voor beginnen studenten én professionals. We lopen langs alle elementen in de basis van het programmeren met Python. We adviseren je te kiezen voor dit niveau wanneer programmeren compleet nieuwe voor je is.

2. Intermediate

Tijd voor een opfriscursus of ben je al bekend met programmeren in een andere taal? Dan is dit het niveau dat wij jou aanraden.

3. Advanced

Ben je al enige tijd werkzaam met Python maar zijn er bepaalde onderwerpen waar je tegenaan loopt? Dan helpen wij je graag verder!

Over onze lesmodules:
Onze modules zijn beschikbaar in twee varianten:
1. Lespakket: In een serie van 6 lessen behandelen we uitgebreid de belangrijkste concepten van het door u gekozen niveau
2. Losse lessen: Bij een losse les kunt u er voor kiezen om op een bepaald onderwerp in te zoomen. Wij zullen deze les vervolgens compleet toewijden aan het door u gekozen onderwerp.