Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van interessante updates rondom Python3? Dat kan met onze nieuwsbrief! We sturen je hooguit 1 mail per maand met daarin een korte samenvatting van alles wat zich de afgelopen maand heeft afgespeeld. Ideaal om up to date te blijven dus. Geen spam, dat beloven we.

  Vaste onderdelen in de maandelijkse nieuwsbrief

  Onze nieuwsbrief bestaat uit een vast aantal onderdelen:

  • Recent nieuws omtrent technische en algemene ontwikkelingen met betrekking tot Python. Van nieuwe standaarden tot extra functies in IDE’s, wij houden onze ogen open en volgen het laatst nieuws.
  • Een selectie aan wereldwijde topprojecten van peers. Unieke en impactvolle artikelen zijn altijd het delen waard. Wij zijn van mening dat de wereld een betere plek kan worden wanneer kennis zoveel mogelijk gedeeld wordt.
  • Nieuwe kennisartikelen uit onze wiki. Wij streven er naar om minimaal wekelijks nieuwe artikelen toe te voegen aan onze wiki. Op basis van het leesgedrag van onze bezoekers stellen wij maandelijks een selectie samen met topartikelen.
  • Optioneel: Carriere mogelijkheden (eventueel op basis van locatie, interesses en overige voorkeuren).

  Heb je tips voor onze nieuwsbrief? Laat het ons vooral weten. Jouw feedback is voor ons erg waardevol. Laat een bericht achter op de contactpagina.